Menu

Den femte NM-runden i rally ble et hektisk sprintløp for deltakerne, da det ikke var mer enn 45 km med fartsetapper. Mads Østberg (Ford Fiesta WRC) gjorde et gjesteinnhopp i Aurskog/Høland Rally, og var som ventet suveren i kampen om totalseieren, men han deltar altså ikke i NM.

Med kort løpsdistanse ble det utrolig jevnt i flere klasser. Anders Grøndal (Subaru Impreza) sikret seg seieren i klassen for 4WD med grei margin over Sveinung Bieltvedt (Subaru Impreza). Anders Kjær (Renault Twingo) vant med seks sekunders margin i klassen for 2WD, og i dette løpet var det en klar seiersmargin. Bak han ble det kjempet om tiendeler. Frank Tore Larsen (Ford Fiesta) sikret seg 2.plassen med ett tiendels margin til Marius Aasen (Ford Fiesta).

I Nasjonal 4WD vant Vidar Kristensen (Mitsubishi Evo6) med ”hele” 17 sekunder til Marius Dahl (Mitsubishi Evo6). I nasjonal 2WD ble løpet avgjort på den siste fartsetappen, da Tom Kristian Lien (Volvo 940) fikk tekniske problemer og måtte dytte bilen over mållinjen! Søren Snartemo (BMW M3) ble dermed vinner.

{article 7}{introtext}{/article}