Menu

Eyvind Brynildsen (Ford Fiesta RRC) er stadig i rute i følge sin ambisjon om å vinne samtlige NM-runder i rally i år. I Numedalsrally, som i år ble kjørt for 25. gang, tok han sin tredje strake totalseier, og den som havnet nærmest ham på resultatlista var Trond Lyseng (Ford Focus WRC), som ikke kjører om NM-poeng. 

Petter Kristiansen (Subaru Impreza) hadde en tøff fight med Anders Grøndal i Gr. N-klassen, men var uheldig da banen på et dekk løsnet på siste fartsetappe. Kristiansen fullførte på 6.plass i klassen og tapte kraftig terreng vis-a-vis Brynildsen i kampen om mesterskapet.

Steve Røkland (Peugeot 208 R2) var tilbake i NM-kampen etter 2.plass i EM-runden i Latvia, som ble kjørt samtidig med Rally Finnskog. Røkland hadde en hard fight med Ole Chr. Veiby (Citroën DS3 R3) om å bli beste fører i tohjulsdrevet bil, og da Veiby dro av veien på siste fartsetappe ble det en klar seier til Røkland foran Marius Aasen (Ford Fiesta R2), som leder NM etter vintersesongen. Sindre Furuseth (Renault Twingo R2) var uheldig da motoren gikk varm på den andre fartsetappen og han tapte halvannet minutt på dette. I resten av løpet matchet han Røkland etappe for etappe, og Furuseth kjørte seg inn til 3.plass med en kanontid på siste fartsetappe, den legendariske Smådølaetappen over fjellet fra Dagali til Rødberg.

Se video her:

Se Numedalsrally 2015 Nasjonal her

Se Numedalsrally 2014 her

Se Numedalsrally 2013 her

Se Numedalsrally nasjonale klasser 2013 her