Menu

Det ble en uhyre spennende avslutning i kampen om NM-gullet i klassen for Nasjonal 2WD i Rally Hedmarken. Tom Kr. Lien (VW Golf Kitcar) vant løpet foran Edvall Martin Stenberg (Ford Escort BDA), men det holdt akkurat ikke til gull. Jan Egil Halland (BMW M3) fra Nore og Uvdal kjørte taktisk og fornuftig inn til 3.plass på Hamar, og dermed tok han NM-titelen, ett poeng foran Lien.

I klassen for Nasjonal 4WD ble det seier og suverent NM-gull til Bernt Kollevold i hans ex-Petter Solberg Toyota Celica. 54-åringen tok dermed sitt første NM-gull noensinne, i samme bil som Petter Solberg vant sitt hittil eneste NM-gull i rally med, i 1998!

NM ASFALTRACING – VÅLERBANEN
Jørn Martin Aalerud og Henrik Krogstad utkjempet to spennende dueller i Seven Racing på Vålerbanen, der 17-årige Krogstad tillsutt vant begge løpene. Det holdt likevel for AAlerud å ta NM-gullet foran Krogstad.

Joakim Ottersen (Opel Astra DTM) var fullstendig suveren i GT1 og satte i tillegg ny «overall» banerekord på Vålerbanen, da han som førstemann krøp under 53. sekunder. I GT3 ble Bjørn Tvedt (Seat Leon) snurret inn i første sving i det nest siste løpet, men han kjørte seg opp til 3.plass i mål og plusset i tillegg på med seier i det siste løpet, som dermed sikret NM-gullet. I GT4 tok Per Støldal (Audi A5) NM-titelen. 

Se video her: