Menu

NM/NC Rallycross - Finaler - Momarken

Arrangøren av årets NM- og NC-finaler i rallycross, Indre Østfold Motorsport, hadde påtatt seg en ordentlig utfordring ved å gjennomføre hele finalestevnet på en dag, men arrangementet gikk på skinner hele dagen og sju mestere ble kåret i de forskjellige klassene.

Les mer …

NM/NC Rallycross - Lånke Motorsportsenter

NM og Norgescuprunden i Rallycross på Lånke Motorsenter i Stjørdal ble avbrutt etter en voldsom rundvelt på banen i fjerde innledende omgang. Det gikk bra med utøveren som var involvert i den dramatiske episoden, men samtidig ble et teammedlem inne i depotet rammet av et illebefinnende. Livet sto ikke til å redde på vedkommende, og arrangøren i samråd med løpets jury besluttet å avlyse resten av arrangementet. Reportasjen fra Lånke inneholder et sammendrag fra deler av siste innledende omgang, samt dramatikken rundt rundvelten i Supernasjonal Klasse 3.

Les mer …

NM i Crosskart + NC RCN Rallycross - Krabyskogen

NM-finalene i Crosskart ble kjørt på Krabyskogen Motorbane syd for Gjøvik med god deltakelse i alle klasser. I Junior Cup 85 ccm ble det en tøff kamp mellom Lucas Waaler og Jacob Lyseng, der førstnevnte til slutt kunne gå til topps på pallen. Waaler og Lyseng endte også som nr. 1 og 2 sammenlagt i cupen.

Les mer …