Menu

NM RALLYCROSS – RUNDE 4 – GRENLAND M-SENTER

Forhåndsfavorittene og NM-lederne innfridde under fjerde NM-runde i rallycross på landets kanskje tøffeste rallycrossbane, den 1200 meter lange Grenland Motorsportsenter nord for Skien. Men ingen vant med stor margin, og det er stadig spenning om NM-medaljene.

Trond Marthinsen (Citroën Saxo) styrket ledelsen i NM-sammendraget med seier i klasse 1, men 19-åringen Jonas Dalseth Jacobsen (Citroën Saxo) var ikke langt bak ham i mål. For talentet fra Harstad var dette første gang han har kunnet vise sitt potensiale fullt ut, og nå er målet å slå Marthinsen i finalen på Gardermoen.
Lars Øyvind Enerberg (Ford Fiesta) fikk denne gang god match av Ålands-bergenseren John ”Pirkka” Karlsson (Mazda RX 8, som ikke har kjørt i NM tidligere i år. Enerberg vant Klasse 2 med et taktisk riktig valg for kjøring av alternativsporet.

Stian Haugan (Citroën Xzara) er nærmest uslåelig om dagen i klasse 3, og vant da også programmessig på Grenland Motorsportsenter. Børre Håkelia (Volvo S40) endte på 2.plass, mens Rune Engesvoll (lexus IS200) ble nr. 3.

{article 7}{introtext}{/article}