Menu

Bilsportens nett-TV

TV Media Produksjon AS driver bilsportens nett-TV, basert på det ukentlige magasinprogrammet ”Injection”, som siden 2000 er blitt vist på TV-kanalene SportN og Viasat Sport Norge. På www.injection.no kan alle som vil se programmene få med seg aktuelle og tidligere sendinger.

Medarbeiderne i TV Media Produksjon har produsert video- og TV-programmer fra norsk og internasjonal bilsport siden 1984. I 1989 startet det ukentlige magasinprogrammet ”Shell Motorsport” på TVNorge. På midten av 90-tallet flyttet programmet til TV3 under programtitelen ”Motorsport”. I 2000 ble ”Injection” lansert på Viasat Sport – og programmet har siden da hatt tilhold på Viasats kanaler.

Totalt siden starten har TV Media Produksjon AS produsert nær 1500 halvtimes TV-programmer – i hovedsak med innhold fra norsk bilsport. Selskapet har også produsert sendinger fra Rally-NM for NRK siden 1995.

Norsk bilsport har utviklet seg mye på disse årene og aktivitetsnivået er i dag langt høyere enn for 25 år siden. Rallycross med Martin Schanche i spissen var ”flaggskipet” på midten av 80-tallet. I dag har vi utøvere som hevder seg på internasjonalt plan i mange grener – og basisen er altså de nasjonale mesterskapene, der unge talenter nærmest står i kø.

Eksempler på dette er tidligere europamester i rallycross, Mats Lysen, og rallyfører Andreas Mikkelsen, som allerede i en alder av 20 år ble en etablert stjerne i internasjonal rallysport. De to og mange andre har vi fulgt siden starten av deres karrierer.

Injection dekker et variert utvalg av grener under paraplyen til Norges Bilsportforbund, som rally, rallycross, bakkeløp, gokart, asfaltracing, formula offroad og bilcross.

Injection vil fortsatt ha hovedsending på Viasat Sport Norge hver onsdag, og det er meningen at programmene vil bli tilgjengelige på nett samme dag, eller dagen etter TV-sending.

Med 5000 lisensierte utøvere registrert i Norges Bilsportforbund og et stort støtteapparat rundt sporten favner norsk bilsport en dedikert ”menighet” som sannsynligvis utgjør mer enn 50 000 personer. Langt i fra alle har anledning til å se våre programmer på TV, og vi forventer derfor stor trafikk på nett-TV løsningen www.injection.no.

Kontakt oss

TV Media Produksjon AS

Telefon:
+47 22 18 22 18

Adresse:
Industriveien 3
1481 Hagan